U bevindt zich hier : ROVOR

 
Wat doet ROVOR
 
De Vereniging ROVOR staat voor Regionaal Overleg Voor Ondernemings Raden in de Rijn en Schelde regio en is bedoeld voor de Petro-Chemische en aanverwante zware industrieen en de toeleverde contractor firma's.
ROVOR bestaat sinds 1987.
 
 
 
 
 
 
 
 
Opvallend Actief
 
Op dit moment zijn er in de petro-chemische en zware industrie 59 ondernemingsraden aan het werk. In een paar jaar tijd is het logo van ROVOR een steeds bekender verschijnsel geworden bij de petro-chemische bedrijven. Het aantal leden van ROVOR is in de afgelopen jaren gegroeid tot 20 aangesloten bedrijven.
In de industrie volgen de reorganisaties en verkopen elkaar snel op zowel de bij grote als de kleine bedrijven. Als Ondernemingsraad heb je al de handen vol aan de interne problemen, laat staan als daar met regelmaat van de klok een reorganisatie of verkoop vanuit de directie of aandeelhouders wordt voorgeschreven.
Daar iedere OR zich bezig houdt met het wel en wee van de werknemers en het bedrijf waar men in werkt, is er bijna geen tijd om als OR om je heen te kijken, wie nu dezelfde problemen en misschien ook oplossingen heeft. Actueel zijn nu de pensioenen en al zijn regelingen.
Het is verfrissend om ervaringen en ideeen uit te wisselen met collega Ondernemingsraden. Het ROVOR vervult een uitwissel functie, zodat 'het wiel uitvinden' niet steeds opnieuw wordt gedaan. Hierdoor kunnen de aangesloten ROVOR bedrijven gezamenlijk direct inspelen op snel veranderende omstandigheden zowel binnen als buiten het bedrijf.
 
 
Print deze pagina